propshop24 - Suspicious call
Contact Complainant     3853 Views     Report Spam  
Complaint by: kiran on January 6, 2018, 6:32 pm in Credit Cards

Yesterday I was screwed up with one suspicious call.He was taken my card details.And it was scam call.before I didn’t give my password.And the number is ********07.please take charge on him.Because he is the most dangerous

Complainant's Goal: Take charge
Complainant's Target: propshop24
Complaint Location: IndiaAndhra Pradesh
Would you like to Comment on this Complaint?
By clicking "Post Comment" button, you agree to our Terms of Services and Privacy Policy
Recent Comments
69.
1 month ago  Marcela KREJSOVÁ

Dobrý den, pane / paní P?j?te si peníze p?ímo bez hodnocení (p?j?ka je nyní levn?jší) od soukromého v??itele na: marcela.krejsova01@gmail.com
Doba trvání úv?ru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše p?j?ek se pohybuje od 50 000 K? do 25 000 000 K?.
- Peníze máte p?ímo do 24 hodin na svém bankovním ú?tu.
- nemusíte p?edkládat ro?ní údaje a finan?ní zprávy.
- Termíny jsou flexibilní, m?žete platit, jak vám to vyhovuje.

V p?ípad? zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese:
E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420********6.

68.
1 month ago  Marcela KREJSOVÁ

Dobrý den, pane / paní P?j?te si peníze p?ímo bez hodnocení (p?j?ka je nyní levn?jší) od soukromého v??itele na: marcela.krejsova01@gmail.com
Doba trvání úv?ru se pohybuje od 1 roku do 30 let. Výše p?j?ek se pohybuje od 50 000 K? do 25 000 000 K?.
- Peníze máte p?ímo do 24 hodin na svém bankovním ú?tu.
- nemusíte p?edkládat ro?ní údaje a finan?ní zprávy.
- Termíny jsou flexibilní, m?žete platit, jak vám to vyhovuje.

V p?ípad? zájmu nás prosím kontaktujte na následující adrese:
E-mail: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420********6.

67.
1 month ago  PATRIK

EXPRESNÍ P?J?KY DO 1 HODINY

Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého v??itele? Pot?ebujete p?j?ku? Pot?ebujete naléhavou finan?ní pomoc? Pot?ebujete naléhavou p?j?ku na splacení svých dluh?? Nebo pot?ebujete kapitálový úv?r ke zlepšení svého podnikání? P?j?ku m?žete získat od 20 000 K? do 50 000 000 K? s nízkou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o p?j?ku, kontaktujte m? pro více informací prost?ednictvím
EMAILU: Turon.patrik99@gmail.com

66.
1 month ago  Patrik

EXPRESNÍ P?J?KY DO 1 HODINY

Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého v??itele? Pot?ebujete p?j?ku? Pot?ebujete naléhavou finan?ní pomoc? Pot?ebujete naléhavou p?j?ku na splacení svých dluh?? Nebo pot?ebujete kapitálový úv?r ke zlepšení svého podnikání? P?j?ku m?žete získat od 20 000 K? do 50 000 000 K? s nízkou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o p?j?ku, kontaktujte m? pro více informací prost?ednictvím
EMAILU: Turon.patrik99@gmail.com

65.
1 month ago  Patrik

EXPRESNÍ P?J?KY DO 1 HODINY

Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého v??itele? Pot?ebujete p?j?ku? Pot?ebujete naléhavou finan?ní pomoc? Pot?ebujete naléhavou p?j?ku na splacení svých dluh?? Nebo pot?ebujete kapitálový úv?r ke zlepšení svého podnikání? P?j?ku m?žete získat od 20 000 K? do 50 000 000 K? s nízkou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o p?j?ku, kontaktujte m? pro více informací prost?ednictvím
EMAILU: Turon.patrik99@gmail.com

64.
1 month ago  Westlake Loan

hello we Offer quick Loan....
Are you a businessman or a woman?
Are you in any financial stress?
Do you need a loan to start your own business?
Do you have a low income and find it difficult to get a loan from local banks and other financial institutions?
Here is the answer to a low rate of 2% loan, contact us now on Loanwestlake@gmail.com
telegram___https://t.me/loan59

63.
2 months ago  Agnes Flora

Nisam mogao vjerovati u internetski zajam dok ga nisam potvrdio i bio sam vrlo sretan kada sam ga dobio od gospodina Paula, svi vi koji trebate zajam trebali biste se obratiti gospodinu Paulu da vam pomogne. Radim 2 godine kao frizer i nisam mogao imati novca da nastavim svoj posao pa sam pokušao prona?i pravu tvrtku koja mi može pomo?i s kreditom i tada sam vidio ljude koji su svjedo?ili o gospodinu Paulu koji su pomogao im da dobiju zajam pa sam kontaktirao i gospodina Paula i on mi je pomogao s zajmom koji sam tražio u iznosu od 30.000,00 eura. Njegova e-pošta ovdje:paulisagoodloangive11@gmail.com whatsapp: +1 (781) 294- 3907

62.
2 months ago  Barbora Kolinova

URGENTNÍ P?J?KA!!! URGENTNÍ P?J?KA!!! URGENTNÍ P?J?KA!!!
Požádejte o p?j?ku ješt? dnes s (barborakolinova6@gmail.com) s úrokovou sazbou 2%. Pot?ebujete naléhavou p?j?ku k pokrytí vašich finan?ních pot?eb? Jsem v??itel a zárove? finan?ní poradce. Nabízím p?j?ky od 2 000 EUR do 50 000 000,00 EUR, spolehlivé a efektivní p?i poskytování p?j?ek, také rychlé a dynamické, protože b?hem období p?evodu nabízím 100% záruku zahrani?ních p?j?ek. Pro více informací prosím napište na email: Barborakolinova6@gmail.com

61.
2 months ago  Gina

I never thought I would post this message. A great thing happened that changed my world. I got a loan, I successfully paid off my debts, life feels good right now. I was in debt, I needed money urgently and Several online companies I contacted ripped me of the little i had. my friend Emilia referred me to Westlake Loan so I applied and signed their contract with a lawyer and that was it . if you need a honest company you can trust to apply for credit, I strongly advise you to contact Loanwestlake@gmail.com
telegram___https://t.me/loan59

60.
2 months ago  Gina

I never thought I would post this message. A great thing happened that changed my world. I got a loan, I successfully paid off my debts, life feels good right now. I was in debt, I needed money urgently and Several online companies I contacted ripped me of the little i had. my friend Emilia referred me to Westlake Loan so I applied and signed their contract with a lawyer and that was it . if you need a honest company you can trust to apply for credit, I strongly advise you to contact Loanwestlake@gmail.com
telegram___https://t.me/loan59

59.
2 months ago  Denisa leskova

Hallo, um Ihnen zu helfen, verschiedene finanzielle Sorgen zu überwinden, müssen Sie sich darüber keine Sorgen mehr machen. Wir bieten finanzielle Hilfe für alle an, die Schulden haben oder ein Unternehmen gründen möchten und viele andere Projekte, für Mitarbeiter, Rentner, Unternehmer, Kunden in Insolvenz. Jeder kann bei uns einen Kredit bekommen. Wir verfügen über Kapital, das zuverlässige Kredite anbietet. Sie erhalten den Kredit sofort nach Vertragsunterzeichnung. Senden Sie einfach eine Anfrage per E-Mail und Sie können den Kredit in weniger als dreißig Minuten auf Ihrem Konto haben. Kontaktieren Sie mich für weitere Informationen zu meinem Angebot per E-Mail: denisaleskova958@gmail.com

58.
2 months ago  Denisa leskova

Hallo, um Ihnen zu helfen, verschiedene finanzielle Sorgen zu überwinden, müssen Sie sich darüber keine Sorgen mehr machen. Wir bieten finanzielle Hilfe für alle an, die Schulden haben oder ein Unternehmen gründen möchten und viele andere Projekte, für Mitarbeiter, Rentner, Unternehmer, Kunden in Insolvenz. Jeder kann bei uns einen Kredit bekommen. Wir verfügen über Kapital, das zuverlässige Kredite anbietet. Sie erhalten den Kredit sofort nach Vertragsunterzeichnung. Senden Sie einfach eine Anfrage per E-Mail und Sie können den Kredit in weniger als dreißig Minuten auf Ihrem Konto haben. Kontaktieren Sie mich für weitere Informationen zu meinem Angebot per E-Mail: denisaleskova958@gmail.com

57.
2 months ago  Barbora Kolinova

Rychlá p?j?ka:
Dobrý den, nabízím rychlou a snadnou p?j?ku každému vážnému zájemci s úrokovou sazbou 2%. Disponuji kapitálem, který bude použit na poskytování krátkodobých a dlouhodobých speciálních p?j?ek od 20 000 K? do 500 000 000 K? vážným a zájemc?m. Díky široké škále poskytovaných finan?ních p?j?ek m?že tuto p?j?ku získat tém?? každý, mé úv?rové podmínky jsou velmi p?ehledné a jednoduché. Pro další informace nebo žádost o p?j?ku e-mail: Barborakolinovas@gmail.com

56.
2 months ago  Novotny Radex

Erhalten Sie sofort einen Kredit bis zu 65.000.000 CZK
Sie benötigen dringend einen Kredit? Ich bin bereit, Ihr Darlehen sofort auf Ihr Konto zu überweisen. Mein Darlehensangebot reicht von 35.000 bis 65.000.000 CZK mit einem Zinssatz von 3 %. Ich verspreche Ihnen, dass ich Ihren Kredit noch am Tag Ihrer Anfrage per Sofortüberweisung auf Ihr Konto überweise.
Für alle Ihre Anfragen kontaktieren Sie mich unter: novotnyradex@gmail.com

55.
2 months ago  Novotny Radex

DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINAN?NÍ SITUACE? M?ŽEME POMOCI!

Jednotlivc?m nabízím p?j?ku ve výši 100 000 až 25 000 000 K? komukoli, kdo ji m?že splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované ?ástky. D?lám to v terénu.
- hypotéka.
- Investi?ní úv?r.
- P?j?ka na auto.
- Konsolidace dluhu.
- Splácení dalších menších úv?r?.
- Osobní p?j?ka.
Pokud nutn? pot?ebujete p?j?ku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finan?ní problémy.
Pro více informací nás prosím kontaktujte: SKOPIK.novotnyradex@GMAIL.COM.

54.
2 months ago  Novotny Radex

Erhalten Sie sofort einen Kredit bis zu 65.000.000 CZK
Sie benötigen dringend einen Kredit? Ich bin bereit, Ihr Darlehen sofort auf Ihr Konto zu überweisen. Mein Darlehensangebot reicht von 35.000 bis 65.000.000 CZK mit einem Zinssatz von 3 %. Ich verspreche Ihnen, dass ich Ihren Kredit noch am Tag Ihrer Anfrage per Sofortüberweisung auf Ihr Konto überweise.
Für alle Ihre Anfragen kontaktieren Sie mich unter: novotnyradex@gmail.com

53.
2 months ago  Novotny Radex

RECHTLICHE UND ZUVERLÄSSIGE DARLEHEN Hallo, suchen Sie einen legalen und zuverlässigen Kreditgeber? Brauchen Sie einen Kredit? Sie benötigen dringend finanzielle Hilfe? Benötigen Sie dringend einen Kredit, um Ihre Schulden zu begleichen? Oder benötigen Sie vielleicht einen Kapitalkredit, um Ihr Geschäft zu verbessern? Sie können einen Kredit von 20.000 bis 60.000.000 CZK mit einem niedrigen Zinssatz von 3 % erhalten. Wenn Sie an einem Darlehen interessiert sind, kontaktieren Sie mich bitte über die untenstehende E-Mail für weitere Informationen; novotnyradex@gmail.com